Constructie & Onderhoud

Tijdens de wintermaanden houden wij ons bezig met Constructie en Onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een idee wat uw werkzaamheden zou vergemakkelijken, neem dan gerust en geheel vrijblijvend CONTACT met ons op. Wellicht dat wij iets voor u kunnen betekenen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van projecten die wij tot nu toe hebben gemaakt. Kijk voor meer foto's en voorbeelden in het 'FOTOALBUM'.

 
Dubbele voerband in fronthef

Voerband voor in de fronthef

Deze dubbele voerband hebben wij op maat gemaakt; hij zit namelijk dichter op de trekker dan normaal. De voerband is verbonden met een accordbok en vanuit de trekker te ontgrendelen om snel te kunnen wisselen met de rubberschuif.

 
Gegalvaniseerde putdeksel

Gegalvaniseerde putdeksel

Deze gegalvaniseerde putdeksel hebben wij op verzoek gemaakt. De putdeksel moest sterk én stroef genoeg zijn dat de koeien er overheen kunnen lopen. De sterkte van een frame en de stroefheid van een traanplaat combineren deze twee eisen. Het voorste deel van de deksels kan met de hand aan de kant worden gezet voor de zuigslang van de giertank. Het achterste deel kan met behulp van een kettingtakel worden opgetild om te kunnen mixen.

 
Hooiruifje

Hooiruifje

Een ander voorbeeld van een project wat dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijkt is dit hooiruifje voor de kalveren. Simpel, degelijk en doeltreffend.

 
Ballustrade langs sleufsilo

Ballustrade langs sleufsilo

De ondersteuning voor deze ballustrade hebben wij op maat gemaakt voor deze sleufsilo met de gegalvaniseerde roosters. Om de levensduur van de steunen te verlengen hebben wij ze laten galvaniseren.

 
Rubberflap kuilverdeler

Rubberflap kuilverdeler

Deze rubberflap op onze kuilverdeler is van de linkerkant naar de rechterkant te draaien. Door middel van een electrisch/hydraulisch ventiel wordt de flap aangedreven.

 

Foto's Constructie & Onderhoud

Wilt u meer foto´s van deze en andere projecten bekijken? Klik dan HIER om naar de Fotoalbums te gaan.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend CONTACT met ons op