Werkzaamheden sloot onderhoud

  • Klepelmaaien
  • Hekkelen met trekker
  • Hekkelen met kraan
  • Slootvuil opruimen
  • Walfrezen
 
Case 1056 met Bos hekkelmachine

Klepelmaaien

Voor het klepelmaaien maken wij gebruik van een Bos hekkelmachine met een 7,5 meter giek. Het grote voordeel van klepelmaaien is dat er veel minder slootvuil los komt en het hekkelen veel sneller gedaan kan worden.

 
Case met Bos hekkelmachine

Hekkelen met trekker

Voor het hekkelen gebruiken wij dezelfde Bos machine met een 3 meter brede maaikorf. Door middel van een snelwissel systeem kunnen wij zeer gemakkelijk en ter plaatse de klepelbak wisselen voor de hekkelbak.

 
Hitachi met maaikorf

Hekkelen met kraan

Met onze 5 tons Hitachi midi kraan kunnen wij ook hekkelen. Deze kraan is voorzien van een verlengde giek met draaikop en een 3 meter brede maaikorf.

 
JCB vereiker

Slootvuil opruimen

Wanneer het slootvuil enigsinds opgedroogd is, kunnen wij het met de verreiker gemakkelijk voor u opruimen. Wij schuiven het slootvuil dan op bulten en zonodig kan het direct in een kipper geladen worden om af te voeren.

 
Slootvuil verstrooien met breedstrooier

Slootvuil verstrooien

Wanneer u geen plaats heeft voor het slootvuil, is het een optie om het slootvuil in het voorjaar te verstrooien met de breedstrooier.

 
Slootvuil walfrezen

Slootvuil walfrezen

Een andere manier om van uw slootvuil af te komen is walfrezen. Met de walfrees wordt het slootvuil versnippert en over het land verspreid.

 

Foto's sloot onderhoud

Wilt u meer foto´s bekijken? Klik dan HIER om naar de Fotoalbums te gaan.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend CONTACT met ons op.