Werkzaamheden voederwinning

  • 8,5 meter breed maaien
  • 6 meter breed maaien
  • Schudden
  • Wiersen
  • Inkuilen met Veenhuis Combi 2200
  • Inkuilen met Kverneland TA 465
  • Bon Silage Plus toevoegmiddel
  • Kuilverdelen
 
New Holland T7050 met Claas Triple maaier

8,5 meter brede Claas Triple combinatie

Voor het maaien maken wij gebruik van een 8550 C Claas Triple maaicombinatie. Voor een goed droogresultaat is deze 8,5 meter brede maaicombinatie voorzien van kneuzers en breedspreiders.

 
New Holland met 6 meter Lely maaicombinatie

6 meter brede Lely maaicombinatie

Naast de Claas Triple combinatie hebben wij een 6 meter brede Lely maaicombinatie. Deze duo combinatie is ook voorzien van kneuzers en breedspreiders.

 
Case 1056 met Lely schudder

Schudden

Voor het schudden gebruiken wij een Lely 1325 Lotus schudder. Met deze 13 meter brede schudder kunnen wij in korte tijd veel hectares voor u schudden. Omdat deze machine zeer wendbaar en flexibel is, kan deze ook worden ingezet in kleinere (greppel) percelen.

 
Case Maxxum met Lely wiersmachine

Wiersen

Voor het wiersen maken wij gebruik van een 8,5 meter brede Lely Hibiscus 855 Master.

 
New Holland T7050 met Veenhuis Combi 2200

Inkuilen met Veenhuis Combi 2200

Inkuilen doen wij o.a. met een Veenhuis Combi 2200 opraapsnijwagen met 40 messen (27 mm snijlengte). Deze opraapwagen heeft een inhoud van 42 m3 en is voorzien van een granulaat toevoegmiddel automaat. De 75 cm brede banden worden gedwongen gestuurd.

 
Kverneland TA 465

Inkuilen met Kverneland TA 465

Als tweede opraapsnijwagen maken wij gebruik van een Kverneland TA 465. Deze wagen heeft een inhoud van 30 m3, is voorzien van 38 messen (27 mm snijlengte) en heeft een granulaat toevoegmiddel automaat. Uniek aan deze wagen is het 8-wielig gestuurd tandem.

 
8-wielig gestuurd tandem

8-wielig gestuurd tandem

In combinatie met een laag eigen gewicht van de Kverneland, zorgt het 8-wielig gestuurd tandem voor een zeer lage bodemdruk. Op deze manier kunnen wij het gras van percelen met weinig draagkracht sporen vrij opgeruimen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuw ingezaaide percelen of extreem natte omstandigheden. Doordat het tandem meelopend gestuurd is wringen de 8 banden niet.

 

Bon Silage Plus

Als toevoegmiddel maken wij gebruik van Bon Silage Plus in granulaat vorm. Deze 25 kg zakken kunnen wij voor u leveren. De snelle beslisser krijgt extra pallet korting!!

 
New Holland T7.210 met Reck kuilverdeler.JPG

Kuilverdelen

Kuilverdelen doen wij met een Reck kuilverdeler in de fronthef van de trekker. Deze trekker is verzwaard tot ±10 ton en is voorzien van voorom dubbellucht. De kuilverdeler in de fronthef maakt de combinatie zeer wendbaar en het zicht is veel beter. Doordat deze kuilverdeler hydraulisch is aangedreven, kan de draairichting worden veranderd. Op deze manier kan het gras ook 'aangetrokken' worden.

 

Foto's voederwinning

Wilt u meer foto´s bekijken? Klik dan HIER om naar de Fotoalbums te gaan.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend CONTACT met ons op.