Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes, like dan onze FACEBOOK pagina!

 
8-wielig DWM tandem

Nieuwe mesttank op 8-wielig DWM tandem

Vanaf februari 2015 bemesten wij met een 15m³ Roelama mesttank op 8-wielig DWM tandem. Het DWM tandem is wel bekend onder opraapwagens, maar onder mesttanken is dit nog uniek! De 8 banden hebben bijna 1,5 m2 meer bandoppervlak dan een standaard tandem en staat garant voor een zeer lage bodemdruk. Doordat het tandem gedwongen gestuurd is wringen de 8 banden niet.

 
Agrometer graslandbemester

Agrometer graslandbemester

Op grasland bemesten wij met een 7,85 meter brede Agrometer bemester. Deze bemester is met 6 afsluitbare secties uitgevoerd. Hierdoor wordt overlap tot een minimum beperkt.

 
Stroken bemesting

Stroken bemesting

Ook kan bemest worden op 75 cm, ideaal voor bijvoorbeeld maïsteelt op grasland.

 

 

 
8-wielige mesttank met bouwlandbemester

Bouwland bemesten

Op bouwland gebruiken wij een 5 meter brede Evers bouwlandbemester voorzien van een messeneg.

 
Tjalma doseercomputer

Doseercomputer

In combinatie met de doseercomputer wordt onder alle omstandigheden de exacte gewenste hoeveelheid drijfmest toegediend.

 

 
New Holland TM 135

New Holland TM 135 hekkeltrekker

Ter vervangning van onze Case IH 1056 hebben wij in februari 2014 een New Holland TM 135 aangeschaft. Deze trekker is voorzien van een snelwisselsysteem om het hekkelapparaat gemakkelijker te kunnen loskoppelen. Hierdoor zal deze trekker ook voor andere werkzaamheden dan hekkelen/klepelen worden gebruikt. Deze trekker is geleverd door: DE BLAAUW Mechanisatie bedrijven BV.

 
Mammut Gigant kuilverdeler

Mammut Gigant kuilverdeler

Om met meer capaciteit te kunnen inkuilen hebben wij geinvesteerd in een extra inkuilcombinatie. Voor het kuilverdelen hebben wij in februari 2014 een Mammut Gigant kuilverdeler gekocht. Deze kuilverdeler heeft een buis diameter van 128cm en is voorzien van hydraulische schuinverstelling. De kuilverdeler zit in de fronthef van de trekkker en wordt hydraulisch aangedreven. Deze machine is geleverd door mechanisatie bedrijf Bos Tijnje.

 
Lely Tigo

Lely Tigo XR75 opraapwagen

Voor het inkuilen maken wij vanaf seizoen 2014 gebruik van een Lely Tigo XR75 opraapwagen. Uniek aan deze wagen is de beweegbare voorwand. De wagen is voorzien van 45 messen om op 37mm het gewas te snijden. Deze opraapwagen is door DE BLAAUW Mechanisatie bedrijven BV geleverd.

 
8-wielig DWM-Tandem

8-wielig gestuurd DWM tandem

Om de Lely Tigo XR75 compleet te maken, is deze uitgevoerd met een 8-wielig gestuurd DWM tandem. De 8 banden hebben bijna 1,5 m2 meer bandoppervlak dan een 4 wielig tanden en staat garant voor een zeer lage bodemdruk. Doordat het tandem gedwongen gestuurd is wringen de 8 banden niet. Het tandem is geproduceerd en gemonteerd door Gebr. van der Molen te Nieuweschoot.

 
Nieuwe Kverneland wentelploeg met Packomat vorenpakker

Nieuwe Kverneland ploeg met vorenpakker

In december 2013 is onze nieuw aangeschafte Kverneland LB 100-300 4-scharige wentelploeg met vorenpakker gekomen. Deze machine vervangt onze oude ploeg na 14 jaar trouwe dienst.

De ploeg is voorzien van een zware drie punts bok en een groot en breed steunwiel om onder alle omstandigheden goed te kunnen presenteren. 

Verder is deze ploeg uitgevoerd met een Kverneland Packomat vorenpakker die rechtstreeks aan de machine is gekoppeld.

Deze ploeg is geleverd door: DE BLAAUW Mechanisatie bedrijven BV.

 
Kverneland Packomat vorenpakker

Kverneland Packomat vorenpakker

De ploeg en vorenpakker vormen samen een vaste combinatie. Dit resulteert in een behendige, handzame machine die bij het wentelen op de kopakker weinig tijd neemt. Een ander bijkomend voordeel van de vorenpakker is een constante, egale verkruimeling over de volledige werkbreedte van de ploeg. In combinatie met de instelbare verkruimelrollen levert dit op verschillende grondsoorten in 1 werkgang een perfect, fijn en vlak zaaibed. 

 

 
Nieuwe Kverneland NG-H 301 rotorkopeg

Nieuwe Kverneland NG-H 301 rotorkopeg.

In juli 2013 is onze nieuwe Kverneland NG-H 301 rotorkopeg gearriveerd. Deze machine is ter vervanging van de oude rotorkopeg. Het type NG-H rotorkopeg heeft een zwaardere aandrijflijn en is voorzien van "Pro-Fit" actieve tanden voor een optimale indringing in harde grond. Bovendien zorgt de grote pakkerrol voor het egaal aandrukken van het zaaibed. De machine is geleverd door: DE BLAAUW Mechanisatie bedrijven BV.

 
Doosan Solar 75-V

Doosan Solar 75-V aangeschaft

In december 2012 hebben wij een Doosan Solar 75-V aangeschaft. Deze Midi kraan heeft een eigen gewicht van 8.000kg en is voorzien van rubberen rupsen. Verder is deze kraan uitgerust met extra hydraulische functies om vele hulpstukken (zoals een sloop- sorteergrijper, sloophamer, trilblok of hekkelbak) te kunnen bedienen. Deze Doosan is in de plaats gekomen voor onze 5 ton Hitachi.

 

Voor meer informatie kunt u klikken op 'TE HUUR' of u kunt vrijblijvend contact opnemen met Bertus Dijkstra op 06-49024964 of u kunt het CONTACTFORMULIER van onze website invullen.

 
New Holland T 7.210 AC

Aanschaf New Holland T 7.210 AC

In november 2011 hebben wij geïnvesteerd in een New Holland T 7.210 AC. Deze trekker heeft een motorvermogen van maximaal 210 pk en is voorzien van een AutoCommand variobak. Om aan de nieuwste milieu normen te voldoen heeft deze trekker AdBlue technologie. De T 7.210 AC is verder voorzien van een fronthef met PTO en zal vooral voor grond- en oogstwerkzaamheden worden ingezet.

 
Te Huur

Overname JR-RENT-HULP Rotsterhaule

Per 1 oktober 2011 hebben wij de complete inventaris en alle activiteiten van JR-RENT-HULP te Rotsterhaule overgenomen.

Het gaat hier om een 3,5 ton Hanix mini kraan, 5 ton Hitachi midi kraan en een 3,5 ton Giant mini shovel.

Om dit materieel te vervoeren maken wij gebruik van een dieplader achter de trekker.

 

Voor meer informatie kunt u klikken op 'TE HUUR' of u kunt vrijblijvend contact opnemen met Bertus Dijkstra op 06-49024964 of u kunt het CONTACTFORMULIER van onze website invullen.

 
Kverneland TA465 met 8-wielig gestuurd tandem

Aanschaf Kverneland TA 465 opraapwagen

In Augustus 2011 hebben wij een Kverneland TA 465 opraapwagen aangeschaft. Deze opraapwagen heeft 38 messen, een inhoud van 30 m3 en is voorzien van een granulaat toevoegmiddel automaat. Uniek aan deze wagen is het 8-wielig gestuurd tandem. In combinatie met een laag eigen gewicht van de Kverneland, zorgen de 8 wielen voor een zeer lage bodemdruk. Op deze manier kunnen wij het gras van percelen met weinig draagkracht sporen vrij voor u opruimen. Denk hierbij aan nieuw ingezaaide percelen of extreem natte omstandigheden.

   
VSS Agro bandenpakker

Aanschaf VSS Agro Bandenpakker

In Juli 2011 hebben wij een VSS Agro bandenpakker aangekocht. Deze bandenpakker heeft als doel het spoor tussen de banden van de trekker aan te drukken, waardoor een nog egaler zaaibed wordt gecreërd.

 
New Holland T7050 met Claas 8550 C Triple maaier

Aanschaf Claas 8550 C Triple maaier

In december 2009 hebben wij een Claas 8550 C Triple maaier aangeschaft. Deze maaicombinatie heeft een werkbreedte van 8,5 meter en is voorzien van kneuzers en breedspreiders. Vraag ons naar de scherpe tarieven en de mogelijkheden!

 
New Holland T7050

Aanschaf New Holland T7050

In december 2008 hebben wij een New Holland T7050 aangeschaft. Deze trekker heeft een motorvermogen van maximaal 240 pk. Verder de T7050 voorzien van fronthef met PTO en zal voor alle voorkomende werkzaaheden worden ingezet.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend CONTACT met ons op.